Over ons

Stylingadvies voor binnen, buiten en lekker leven

Bezoek ons

Deventerstraat 210
Maandag – Zaterdag: 9 uur – 20 uur
Bel ons: (055) 737 00 38

Michiel van den Bosch

Mijn naam is Michiel van den Bosch. Al jarenlang houd ik me op allerlei manieren bezig met inrichting en styling voor zowel binnen als buiten. Sfeer maken zit in mijn bloed. En ook nu zorg ik dat mijn restaurant Fijn Apeldoorn overloopt van sfeer en beleving. Met Fijn Genieten komen die twee dingen samen en mag ik u laten genieten van een totaalconcept. Samen met u werk ik uw wensen van top tot teen uit tot een persoonlijk en sfeervol advies. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van mijn uitgebreide netwerk van creatieve specialisten. Zodat ook u op maat kunt genieten en lekker kunt leven.

Over Fijn Genieten

Fijn genieten met familie en vrienden in een inspirerende omgeving. Dat is wat we allemaal graag willen. Bij Fijn Genieten wordt dat werkelijkheid. Of het nu gaat om een warm interieur, een knus hoekje in de tuin, sfeervolle planten en potten of bijzondere eyecatchers voor binnen of buiten: alles is mogelijk. Wij denken met u mee en ons creatieve brein maakt er altijd een persoonlijk en origineel advies van. Fijn Genieten is expert in lekker leven en beleven.

Heeft u advies nodig voor binnen of buiten en wilt u zich laten verrassen?

Neem dan contact met ons op via (055) 737 00 38 of stuur ons een bericht. Langkomen in onze showroom voor een flinke dosis inspiratie kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.