Lekker genieten

Stylingadvies voor binnen, buiten en lekker leven

Bezoek ons

Deventerstraat 210
Maandag – Zaterdag: 9 uur – 20 uur
Bel ons: (055) 737 00 38

Meer dan een fijne omgeving

Fijn genieten gaat niet alleen over een fijne omgeving, maar ook over heerlijke gerechten en mooie wijnen en bieren. Ook daar hebben we bij Fijn Genieten heel veel ervaring in. Wij adviseren u graag als u vragen heeft voor een bijzonder moment of een etentje met speciale gerechten. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om hierover van gedachten te wisselen.

Over Fijn Genieten

Fijn genieten met familie en vrienden in een inspirerende omgeving. Dat is wat we allemaal graag willen. Bij Fijn Genieten wordt dat werkelijkheid. Of het nu gaat om een warm interieur, een knus hoekje in de tuin, sfeervolle planten en potten of bijzondere eyecatchers voor binnen of buiten: alles is mogelijk. Wij denken met u mee en ons creatieve brein maakt er altijd een persoonlijk en origineel advies van. Fijn Genieten is expert in lekker leven en beleven.

Heeft u advies nodig voor binnen of buiten en wilt u zich laten verrassen?

Neem dan contact met ons op via (055) 737 00 38 of stuur ons een bericht. Langkomen in onze showroom voor een flinke dosis inspiratie kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.