Buiten genieten

Stylingadvies voor binnen, buiten en lekker leven

Bezoek ons

Deventerstraat 210
Maandag – Zaterdag: 9 uur – 20 uur
Bel ons: (055) 737 00 38

Van binnen naar buiten

Als de lente weer om de hoek komt kijken verplaatsen we met z’n allen van binnen naar buiten. Fijn genieten van een kopje koffie op dat ene beschutte plekje in de zon. Of de bbq aansteken in de buitenkeuken waar u van alle gemakken bent voorzien. Onze tuin wordt onze woonkamer en die verdient dan ook evenveel aandacht. Bij Fijn Genieten weten we hoe we optimaal gebruik kunnen maken van uw buitenruimte. En vooral hoe we die een sfeer kunnen laten ademen die bij u past. Wij denken graag met u mee.

Over Fijn Genieten

Fijn genieten met familie en vrienden in een inspirerende omgeving. Dat is wat we allemaal graag willen. Bij Fijn Genieten wordt dat werkelijkheid. Of het nu gaat om een warm interieur, een knus hoekje in de tuin, sfeervolle planten en potten of bijzondere eyecatchers voor binnen of buiten: alles is mogelijk. Wij denken met u mee en ons creatieve brein maakt er altijd een persoonlijk en origineel advies van. Fijn Genieten is expert in lekker leven en beleven.

Heeft u advies nodig voor binnen of buiten en wilt u zich laten verrassen?

Neem dan contact met ons op via (055) 737 00 38 of stuur ons een bericht. Langkomen in onze showroom voor een flinke dosis inspiratie kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.