Binnen genieten

Stylingadvies voor binnen, buiten en lekker leven

Bezoek ons

Deventerstraat 210
Maandag – Zaterdag: 9 uur – 20 uur
Bel ons: (055) 737 00 38

De ideale binnensfeer

Met het Nederlandse weer zijn we gedurende het jaar vaak binnen te vinden. En als we niet naar ons werk zijn, willen we daar graag ontspannen en fijn genieten in een oogstrelende omgeving. Samen bij de haard met een hapje en een drankje of op een zachte bank met een goed boek. Bij Fijn Genieten creëren we de sfeer waar u naar op zoek bent. Met mooie meubels, accessoires, planten en aankleding zorgen we voor een plek waar u optimaal kunt ontspannen.

Over Fijn Genieten

Fijn genieten met familie en vrienden in een inspirerende omgeving. Dat is wat we allemaal graag willen. Bij Fijn Genieten wordt dat werkelijkheid. Of het nu gaat om een warm interieur, een knus hoekje in de tuin, sfeervolle planten en potten of bijzondere eyecatchers voor binnen of buiten: alles is mogelijk. Wij denken met u mee en ons creatieve brein maakt er altijd een persoonlijk en origineel advies van. Fijn Genieten is expert in lekker leven en beleven.

Heeft u advies nodig voor binnen of buiten en wilt u zich laten verrassen?

Neem dan contact met ons op via (055) 737 00 38 of stuur ons een bericht. Langkomen in onze showroom voor een flinke dosis inspiratie kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.